Vår historia

Fixa och trixa är mitt sätt att skapa,
andas och leva.

Som liten var Marie Stendahl sin fars ständiga följeslagare, i verkstaden eller i naturen. Hade Marie tur hittade hon och sin pappa en torkad gren som de kunde förvandla till en hängare eller en rolig figur. Det var bara fantasin som begränsade skapandet. Maries behov av att skapa grundlades under dessa tidiga år och hämtar fortfarande både glädje, design och inspiration från naturen.

 

På Marie Stendahl strävar vi efter hållbart företagande. Det sker i produktutveckling, produkter och i andra kanaler vi kan. Vi vet att det finns en dag imorgon också, därför värnar vi om vår miljö både idag och i framtiden.

 

Några ord från vår Designer och VD, Marie. 

"Jag hoppas att våra produkter ger dig både glädje och inspiration till vardags och fest. Alla mina mönster och illustrationer är handmålade och framtagna av mig Marie Stendahl."

  


Copyright © Marie Stendahl
Alla bilder på denna hemsida är © Marie Stendahl och skyddade enligt upphovsrättslagen. De får inte kopieras, reproduceras, lånas eller användas i något kommersiellt eller icke kommersiellt syfte eller ändamål utan tillåtelse från dess upphovsman, Marie Stendahl. Vänligen kontakta Marie Stendahl via e-post. support@mariestendahl.se